Hoofdsponsors

Naam: Geert Lamers

Geboren in 1972

Hobby’s:

Vogelen uiteraard en wat met de computer werken, en fotografie                  

Waarom interesse in vogels?

Waarom, ik heb eigenlijk altijd al wel iets met vogels leuk gevonden. Maar ik had op een moment een digitale foto camera gekocht en ging dus foto’s maken en wat bleek nu 98 % van de foto’s daar stonden vogels op. En dan wil je ook weten welke vogel het is, de rest raad je al!

 

Je bent actief in werkgroep, waarom?

Voor dat ik iemand kende van de werkgroep was ik een rondje in de Mariapeel aan het lopen en kwam Hans-Peter Uebelgünn tegen en we maakte een praatje. Hij zij dat er de volgende dag met hun club een kerst wandeling was. Nadat ik met deze wandeling mee geweest was en later ook nog een excursie naar de Oostvaarders plassen mee gemaakt had was na het volgen van de beginners cursus vogelen een verslaving geworden. Nu de vraag waarom nog? Gewoon omdat het leuk is en er veel plezier in heb.

 

Op welk gebied zet je in?

Ik doe broedvogelmonitoring BMP in de Mariapeel,(Hans-Peter loopt hier ook BMP.) trektellen in de Mariapeel.  Ik help tevens bij het geven van cursussen. Verder verzorg ik de website van de werkgroep samen met Nora ,en werk die steeds bij.

 

Hoe zei je de toekomst voor de vogels en de werkgroep?

Ik hoop in de toekomst dat het een leuke werkgroep blijft met veel plezier erin en ook hoop ik me weer op een paar punten te kunnen inzetten.

 

Heb je nog iets wat je de lezers wilt meegeven?

Aarzel niet als je vragen hebt om contact met ons op te nemen en houd de agenda op www.vogelwerkgroephokske.nl in de gaten, als er excursies of wandelingen op staan is iedereen welkom om mee te gaan. Heb je zelf nog leuke verhalen of een leuke waarneming stuur ze gerust naarDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.