’t Hökske komt naar je toe! | 5 oktober 2018

De komende weken doen we aan enkele activiteiten mee, waar we je graag ontmoeten. Daarom brengen we ze graag even onder de aandacht

14 oktober: Vogels spotten bij Aan de Drift

 

Aan de Drift is een natuur- en informatiecentrum met horecagelegenheid aan de rand van de Schadijkse Bossen in America. Een ideaal vertrek- of rustpunt bij een wandeling of fietstocht. Regelmatig worden er ook activiteiten georganiseerd op het gebied van natuur. Zo is er van 13 tot en met 21 oktober een wandelroute uitgezet dwars door de Heere Peel van ongeveer 1,5 km, waarbij je vogels kunt spotten. Je gaat zelf op pad met verrekijker en herkenningskaart. Onderweg kun je op een tiental spotplaatsen diverse vogelsoorten ontdekken.

 

Heb je graag wat hulp bij het spotten, kom dan op zondag 14 oktober. Vogelwerkgroep ’t Hökske staat er dan van 13.00 uur tot 16.00 uur om je te helpen bij het spotten. Graag vertellen we jou dan meer over de vogels die hier in de regio zitten en hoe je ze kunt herkennen. Natuurlijk vertellen we ook graag wat we verder doen aan activiteiten.

Ook kunnen er voederkettingen gemaakt worden.

  • Heb je geen verrekijker of herkenningskaart? Deze is tegen een kleine borg beschikbaar. 
  • Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. 
  • Leuk voor jong en oud!
  • Startlocatie en voor meer informatie: Aan de Drift, Lorbaan 9A, 5966 PG, America

De weersvooruitzichten zijn zeer goed, dus zet in je agenda: Zondag 14 oktober – Vogels spotten bij Aan de Drift.

John Raedts

Top