Paaswandeling 2e paasdag | 05-04-2019

Strek de benen tijdens de Paaswandeling.

 

Op tweede Paasdag 22 april, organiseert het natuur- en informatiecentrum Aan De Drift in samenwerking vogelwerkgroep ’t Hökske  een wandeling door de Heere Peel en een gedeelte van de Schadijker bossen. De wandeling start om 9.00 uur en deelname is gratis.

Heeft u alle verstopte eieren gevonden en is het ontbijt genuttigd, kom dan wandelen en strek uw benen. Tijdens de ongeveer 1,5 tot 2  uur durende wandeling vertellen leden van vogelwerkgroep ’t Hökske u welke vogel u hoort of ziet. U maakt kennis met de vogelwereld die, nu het lente is, zich van alle kanten laat horen en zien. Heeft u een verrekijker? Breng deze mee, maar er zijn ook enkele verrekijkers te leen via Aan de Drift. De gidsen zullen ook hun telescopen meenemen om de vogel nog beter in beeld te brengen. Na de wandeling is er de mogelijkheid om in het informatie centrum Aan de Drift koffie, thee of iets anders te nuttigen. Deze consumpties zijn op eigen kosten.  Hier is er ook nog de mogelijkheid om met de gidsen in gesprek te gaan, want misschien heeft u wel een vraag die u altijd heeft willen stellen.

drift3.foto vooraanzicht

vooraanzicht 'Aan de Drift' www.aandedrift.nl

 

Wij starten om 9.00 uur en het verzamelpunt is Aan de Drift, Lorbaan 9A in America. Kleed u op het weer en doe uw wandelschoenen aan. De wandeling is voor jong en oud maar helaas niet geschikt voor minder validen. Honden zijn niet toegestaan.

 

Om in beeld te krijgen hoeveel personen wij kunnen verwachten wil ik u vragen zich even aan te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Met vriendelijke groet,

Ton Hagens

Top