Voorjaarscursus Vogelherkenning 2020| 30 december 2019

 

Ook in het jubileumjaar staat weer onze succesvolle cursus vogelherkenning op het programma. De data staan vast nl.pimpelmees

Theorie: Maandag 16 en 30 maart en 20 april vanaf 20.00 uur in Horecacentrum Sevewaeg. Koffie en thee worden door ons gratis aangeboden.

Praktijk: Zondagen 22 maart, 19 april en 10 mei van 8.00 tot 12.00 uur.

We bezoeken dan de natuurgebieden hoogveengebied Mariapeel, Nationaal Park Maasduinen (Hamert) en natuurontwikkelingsgebied Vlakbroek bij Koningslust. Eventueel gaan we de grens over in de omgeving van de Wittsee in het Nettetal.

 De complete cursus kost € 35,-

In deze cursus informatie over een 50-tal soorten vogels die we dit voorjaar kunnen aantreffen rondom ons huis, in bos en heide maar ook in de weilanden en akkers van Noord-Limburg. Op 3 theorie-avonden de presentaties met prachtige foto’s en heldere geluidsopnames. De praktijk op een 3-tal zondagochtenden in genoemde natuurgebieden. Het unieke cursusboek met veel informatie en foto’s completeert deze cursus.

Interesse? Wees er snel bij want de cursus is meestal volgeboekt!

 

Nog vragen of zelfs een aanmelding?

-          via het contactformulier op onze website www.vogelwerkgroephokske.nl

-          Een mailtje naar ons mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
-          Een belletje naar ondergetekende op 06 1120 3333

               

@geert lamers

Jan Peeters 

 

Top