Vogel excursie voor de jeugd | 16 december 2013

Heb jij wel eens vogels gezien die ’s winter op het Floriade terrein  zitten?

Nou dan moet je mee met de vogelexcursie op  22 december want dan organiseert de vogelwerkgroep ’t Hökske een excursie voor de jeugd. Op die dag gaan wij naar het Floriade terrein naar vogels te kijken zoals bijvoorbeeld eenden, op het water. Maar ook naar de andere vogels, zoals de kleinere soorten en misschien ook de roofvogel als wij hem tegen komen. Vergeet je verrekijker niet, wij nemen onze telescopen mee zodat jullie de vogels van dicht bij kunnen bekijken. Heb je geen verrekijker, enkele hebben wij wel voor die dag te leen.

 

Zorg dat je warm gekleed bent wat het kan koud zijn, maar wij willen  er voor zorgen dat je niet bevriest want er is warme chocomel voor onderweg.

Wij willen vertrekken per auto om 9.00 uur van uit Sevenum op de parkeerplaats bij de kerk.

Om ongeveer 12.00 uur zijn wij weer terug in Sevenum. 

Wil je graag mee alleen of met je ouders, laat dit dan even weten dit kan per mail of per telefoon, dan weten wij hoeveel chocomel en auto’s wij nodig hebben.

Wil je mee!? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 077-3983297 dan voor 18 december.

 

Vriendelijke groeten, Ton Hagens.

Top